Nettside

Bli synlig på Internett! Vi hjelper deg med å sette opp en nettside for din bedrift.

Priser

Priser kan variere etter behov *

Nettside klar til bruk
Backup **
Ingen bekymringer

Etablering

9999 kr

WordPress
Basert på ferdig mal som du velger ut
Personvernerklæring

Vedlikehold

200 kr / pr. mnd

Hosting / Server
Oppdateringer
Backup
Enkle endringer
Statistikk

* For større prosjekter hvor vi må gjøre mye redigering, flere enn 10 sider, nettbutikk, plugins, behov for mye diskplass, inkludering av tredjepart (f.eks. designbyrå) og lignende, kan det påløpe ekstra kostnader. Vi opplyser alltid om ekstra kostnader før vi setter i gang.
** Tilleggspris kan komme ut fra hvor ofte man ønsker backup og hvor lenge man skal ta vare på den.

Vi har satt opp og vedlikeholder mange nettsider i dag. I de fleste tilfeller benytter vi WordPress.

WordPress er basert på åpen kildekode og verdens mest brukte verktøy for nettsider. Åpen kildekode betyr at verktøyet er gratis, hvor du kan laste ned og sette opp gratis selv om ønskelig. Vi tar oss derfor ikke betalt for selve verktøyet, men for installasjon, oppsett og vedlikehold.

Installasjonen omfatter oppsett av et ferdig design/template som vi velger ut sammen med deg. Dette gir siden et rammeverk på hvordan bilder og tekst settes opp. Deretter setter opp meny/navigasjon og kopierer inn innhold fra gammel nettside, PDF eller lignende. Vi legger også inn bilder, logo og tilsvarende. Kopiering av innhold vil si ca. 1-10 sider. For større og mer omfattende nettsider med mye innhold, så anbefaler vi at du tar kontakt for et pristilbud.

Vedlikehold

Vi sørger for at alle versjoner er oppdatert, kontaktskjema fungerer, backup og at nettsiden fungerer tilfredsstillende.

Du får tilgang til å oppdatere selve innholdet selv.

Dersom du ikke er komfortabel med dette, kan vi selvsagt hjelpe. For svært små endringer som rette opp i en skrivefeil og bytte ut et bilde er inkludert vi i vedlikeholdet. Dersom vi må redigere bilder, opprette nye sider og ting som tar lengre tid, vil vi fakturere tiden som brukes.

Personvern

WordPress og alle verktøy vi benytter kjøres på egne servere innenfor EU (eksempelvis backup, statistikk, oppdateringer…). For en standard WordPress-installasjon vil det ikke deles opplysninger med tredjepart fra vår side.

Det er verdt å merke seg at din bedrift må ha egen personvernerklæring. Plugins/utvidelser dere ønsker å benytte kan dele informasjon videre. Inkludert i etableringen kan vi bistå din bedrift med dette.